Erik Jørgensen med top-designet stand på Orgatec

Designer Tine Mouritsen har i samarbejde med Erik Jørgensen udtænkt konceptet for Orgatec 2016 standen

Møbelvirksomheden Erik Jørgensen har gjort noget ud af sin præsentation på kontormøbelmessen Orgatec i Køln, 25.- 29. oktober.

- Inspirationen til konceptet ”The Office” kommer blandt andet fra de nye strømninger omkring ’det legende, fleksible menneske’ versus det ’statiske menneske’ som vi kender det fra det klassiske kontormiljø i dag. ”Jeg ønskede at skabe et aktivitetsbaseret kontormiljø, og derigennem vise Erik Jørgensens produktmuligheder i forskellige opstillinger”, forklarer designer Tine Mouritsen og fortsætter:

-jeg blev inspireret af et foredrag i foråret om nye strømninger omkring fremtidens kontorindretning. Vi kan arbejde alle steder i dag, så jeg tænkte hvordan kan vi understøtte vidensdeling og den sociale aktion i ’The Office’”, udtaler Tine Mouritsen.

Fokus på håndværket Den helt store nyhed er modulsofaen ’SHUFFL’ designet af Anne Boysen. ’SHUFFL’ udspringer af designerens eget behov for plads og opbevaring omkring sig, når hun arbejder. Den kan sammensættes af flere moduler og har mulighed for indbygget lampe såvel som opbevaringskasse. Apoluna Box, designet af Studio Hannes Wettstein, er også med på messen.

Mouritsen har fokuseret på at vise de styrker Apoluna Box har i forhold til akustik og muligheden for at skabe et rum i rummet. Også Eyes serien designet af Foersom & Hiort-Lorenzen er med på standen, hvor dens fulde styrke og potentiale er i fokus.

-Jeg håber de besøgende oplever håndværket og detaljerigdommen i Erik Jørgensens design, møbler og ikke mindst udførsel. Der er en rød tråd i både farvevalg og produktvalg som blandt andet vises flot med Eyes kollektionen, siger Mouritsen.