Ny møbelfagmesse fuldt booket op

Danmarks nye møbel- og indretningsmesse for professionelle, Trends & Traditions Copenhagen 2015, skydes i gang d. 26. marts.

Spændende designnyheder fra danske stjernearkitekter og inspirerende foredrag samt workshops, om alt fra stresshåndtering til døgnrytmebelysning. Der bliver nok at se og opleve på Danmarks nye møbel- og indretningsmesse for professionelle, når Trends & Traditions Copenhagen 2015 skydes i gang d. 26. marts.

Der gik kun en uge, så var samtlige 75 stadepladser i det 9.000 m2 store Lokomotivværksted i Københavns Sydhavn totalt udsolgt. Her kan de besøgende møde kendte designhuse fra ind- og udland samt stifte bekendtskab med nogle af de spændende, nye små aktører fra vækstlaget af dansk møbeldesign.

Bag den nye fagmesse står Holmris + Flexform A/S, én af landets største leverandører af møbler og indretningsløsninger til det professionelle marked.

- Vi vil gerne skabe en spændende 1-dagsmesse, hvor indkøbere og rådgivere bliver præsenteret for det allerbedste, møbel- og designindustrien har at byde på lige nu. Vi kreerer en uhøjtidelig markedsstemning i det unikke Lokomotivværksted, hvor udstillernes nye produkter bliver ledsaget af lokale specialiteter og delikatesser, siger markeds- og udviklingsdirektør Thomas Wiberg.

Dagen igennem vil der være foredrag og workshops med fokus på design og det sunde, kreative arbejdsmiljø. Oplev bl.a. hjerneforskeren Peter Lund Madsen fortælle om hjernen, kreativitet og forandring. Eller den danske designkomet og iværksætter Rolf Hay fortælle om succes i designbranchen.

Designnyheder fra danske superstjerner

Blandt nyhederne på messen kan besøgende glæde sig til Den nye generation af Arbejdspladser fra nogle af Danmarks fremmeste arkitekter som Morten Voss, Hans Thyge Raunkjær, KiBiSi med Bjarke Ingels ved roret, Lise og Hans Isbrand samt Henning Larsen Architects

Trends & Traditions Copenhagen er en lukket fagmesse for professionelle. Adgangsbilletter er gratis og reserveres til arkitekter, indretningsarkitekter, rådgivere, indkøbere og andre fagfolk, der arbejder med møbler og design.

Tilmelding sker via hjemmesiden (http://www.holmris.dk/da/trends-traditions/)

Der indsættes shuttlebusser hver halve time mellem metrostation Bella Center og Lokomotivværkstedet. Derudover er det muligt at tilmelde sig en morgenbus fra Aarhus Banegård, der kører lige til døren og retur samme aften.