Esylux udvider samarbejde med Dial og Relux

ESYLUX udvider sit samarbejde med DIAL og Relux, begge førende udbydere af lysplanlægningssoftware

Op til Light & Building-messen i Frankfurt, 13.-18. marts udvider ESYLUX sit samarbejde med DIAL og Relux, begge førende udbydere af lysplanlægningssoftware. Alle relevante produktdata i hele automationsspecialistens belysningsportefølje, herunder nye systemløsninger, vil med det samme være tilgængelige i deres programmer og tilhørende programudvidelser.

ESYLUX har med udvidelsen af sine forretninger på indendørsbelysningsområdet samtidig udbygget samarbejdet med de førende udbydere af softwareprogrammer til lysplanlægning. Samarbejdet med DIAL er helt nyt. Med virksomheden Relux har man allerede haft et tæt partnerskab inden for sensorstyring og behovsstyret bygningsautomation. Det er nu udvidet til også at omfatte belysningsområdet.

ESYLUX-programudvidelserne med alle relevante data i hele belysningsporteføljen, herunder nye systemløsninger, vil med det samme kunne downloades gratis af alle interesserede – på begge udbyderes websteder eller alternativt på ESYLUX's hjemmeside.

-Gennem partnerskabet med DIAL og Relux kan vi nu præsentere vores innovative LED-belysningsportefølje over for et endnu bredere, professionelt publikum og forenkler samtidig planlægningen af konkrete projekter i et betydeligt omfang, siger Thorsten Pieper, produktchef hos ESYLUX. Hele producentens sensorstyringsprogram er i øvrigt blevet opdateret i Relux.

De professionelle planlægningsprogrammer giver arkitekter og bygningsplanlæggere mulighed for en virtuel præsentation af lyskonstruktioner og en mere realistisk afbildning af lysscener. Hertil indsamles relevante belysningsdata, og lysforholdene simuleres med de valgte produkter. I Relux gælder dette også analogt for tilstedeværelses- og bevægelsessensorer og disses detekteringsområder. Med få museklik får brugerne således et indblik i installationsanordninger, der er nøjagtigt i overensstemmelse med kravene til det enkelte projekt.

For at opnå den bedst mulige visualisering sker dette efter behov med fotorealistiske præsentationer og 3D-modeller. Derudover tager programmerne højde for nationale og internationale standarder inden for belysningsteknologi og beregner energibehovet – et aspekt, der på grund af de stigende krav til bæredygtighed også for planlægningen spiller en stadig større rolle.