Luceplan får nyt, dansk showroom

Nyt showroom gør det muligt at gå på opdagelse i Luceplans verden af kreativ og skulpturel belysningsarkitektur med høj funktionel værdi

Luceplan er en af de absolut førende belysningsvirksomheder, der formår at frembringe visionær belysningsarkitektur, hvad enhver kan forvisse sig om ved at være besøgende på førende fagmesser som f.eks. Light & Building og Orgatec.

Klods op af Koelnmesse-komplekset ligger den smagfuldt indrettede Design Post-bygning, der huser permanente udstillinger fra førende brands inden for belysning og møbler – naturligvis også Luceplan, hvor man kan gå på opdagelse blandt de seneste nyheder.

Og det kan også snart i hovedstadsområdet, for i begyndelsen af det nye år vil der blive åbnet et showroom for Luceplan i Høje Taastrup, hvor kontraktkunder inden for erhverv og institution kan blive indført i Luceplans verden på omkring 70 kvm.

Større synlighed

Bag Luceplan i Danmark står Christian Kjær, der har ambitioner om at få Luceplan gjort mere synlig over for markedet i den kommende tid.

– Luceplan har i forvejen et godt navn i markedet og er også et kendt brand gennem manges års tilstedeværelse, så det meste handler jo om, at få gjort Luceplans løsninger mere synlige over for kunderne og så vedligeholde markedsføringen, siger Christian Kjær, der selv har en mangeårig og solid erfaring bag sig inden for indretningsbranchen, herunder med salg hos bl.a. Fredericia Furniture inden han blev selvstændig med egne agenturer.

Når Luceplan især har muligheder på det danske marked, så skyldes det ifølge Christian Kjær, at den italienske lysmester passer godt til den danske smag – alene fordi deres produkter er af meget høj kvalitet med et kreativt udtryk.

– Jeg synes det helt særlige ved Luceplan er, at de tør sætte sig ud over nogle begrænsninger og tænke rigtigt stort, hvor både design og materialer bliver udfordret. Det er ofte design med et meget skulpturelt udtryk samtidig med, at det er meget funktionelt, og på den måde er der tale om et formsprog, som passer meget godt til den skandinaviske stil – meget kreativt uden at være for outreret, siger Christian Kjær, der især forventer at skulle finde kunderne blandt større virksomheder, institutioner og uddannelsessteder.

I det nye showroom vil hele den nyeste kollektion fra Luceplan være at finde, så man ved selvsyn kan opleve løsningerne anvendt i rummet. Det kunne f.eks. være den imponerende smukke Mesh-lampe, designet af Francisco Gomez Paz og som helt forståeligt vandt designprisen Red Dot ”Best of the Best” 2016. Men der er mange andre bud på lækkerier – og det er Luceplan selv, der vil indrette det nye showroom efter alle forskrifter.

Foto: Christian Kjær ser frem til at skaffe øget synlighed for Luceplan på det danske marked med et nyt showroom, der åbner i det nye år på Dybendalsvænge 2 i Høje Taastrup.