Sundhedscenter indrettet af Kolon

Center for Sundhed i Holstebro er blevet indrettet efter dansk, klassisk kvalitet, leveret af Kolon Total Inventar

Man lægger mærke til den gennemførte indretning i god kvalitet på Center for Sundhed i Holstebro, hvor Kolon Total Inventar har været den store bidragyder med noget nær en totalindretning. Opgaven har omfattet skranker og smukt farvede bænke i linoleum og stof, specialfremstillede siddemøbler polstret i tråd med vægfarverne, hospitals-systemskabe, omklædningsskabe, køkkenskabe, rumskilte, samt facadeskilte. Ifølge Indretningskonsulent Knud Erik Strandbæk har det drejet sig om en ordre på 4,4 mio. kr., og han fortæller:

– Kolon Total Inventar blev efter prækvalifikation indbudt til tilbudsafgivelse, og tilbud blev udarbejdet på basis af arkitektens udbudsmateriale. Firmaets produkter findes i bygningen på alle fem niveauer, hvor de er med til at give huset karakter, ud over at opfylde en lang række praktiske behov.

Kolon Total Inventar er naturligvis stolte over at kunne udføre en så stor og krævende ordre:

– Arkitekten har stået for det overordnede farvevalg og husets udformning, men vores velkendte højkvalitetsinventar spiller godt sammen dermed. Vi er stolte og glade for at kunne bidrage til Center for Sundhed i Holstebro med vores mangeårige traditioner for godt, dansk inventarsnedkeri med omtanke for miljøet, lyder det fra Kolon Total Inventar

– Vi er generelt stærke som leverandør af robust og gedigent institutionsinventar med lang levetid og fornuftigt, rengøringsvenligt design, minimering af støjgener og optimale ergonomiske arbejdsforhold. Inventaret er dansk håndværk fra egen produktion i Osted, hvor vores CNC-maskinpark er topmoderne og fuldt opdateret, lyder det fra Kolon Total Inventar.

Foto: Skranker udført i Corian og ege lameller, den indvendige del er skrankerne er lavet med integreret  hæve/sænke skriveborde.