Moderne møbler til historisk borgerhus

Bo-tikken i Hellerup har i samarbejde med AG5 arkitekter indrettet kontorer i det berømte Harsdorffs Hus på Kongens Nytorv i København

Bo-tikken i Hellerup har i samarbejde med AG5 arkitekter indrettet kontorer i det berømte Harsdorffs Hus på Kongens Nytorv i København. Rumas Kontormøbler har leveret skabe og borde.

Harsdorffs Hus ligger mellem Det Kongelige Teater og Charlottenborg. Huset har spillet en stor rolle i den danske arkitekturhistorie og blev med Kongens støtte opført i 1780, som mønsterbyggeri for datidens borgerhuse i København.

Siden hen har Harsdorffs Hus huset forskellige formål, bl.a. har bygningen en overgang huset Arkitektskolen i København.

Da huset er fredet, stillede det store krav til en indretningsløsning, der gik en del ud over standard.

Valget faldt på Rumas Kontormøbler i Aalborg, der kan producere i specialmål. Alle skabe er blevet  leveret i højder der passede præcist i panelhøjde til hvert enkelt kontor. Alle bordene blev leveret i specialfarver og tilpasset hvert enkelt rum. Alle overflader på skabe og borde er i Forbo linoleum, som passede til den helt matte limfarve på væggene og som ekstra bonus giver en fantastisk akustik og indeklima.