Orgatec-messe på speed

Orgatec cementerede sin status som det ultimative mødested for kontorindretning

De, der havde frygtet en finanskrisefortyndet 2008-udgave af Orgatec-messen i forhold til sidste gang, kunne ikke andet end blive glædeligt overraskede, idet besøgstallet blev øget til 62.500 mod knap 60.000 forrige år. Det var med til at understrege messens status som ultimativt mødested for alle de, der var taget til Köln for at fokusere på kontorindretning under overskriften: 'Better Office – Greater Success'.

De besøgende kom fra 113 lande, mens 673 udstillende virksomheder fra 39 lande sørgede for innovativ inspiration til de mange fagfolk, der havde søgt til designhovedstaden. Hele 60 procent af de udstillende kom fra lande uden for Tyskland, mens 50 procent af de besøgende var fra udlandet.

Messens ledelse er begejstret:

- Den klare vækst i antallet af besøgende, den høje, faglige kvalitet, når det gælder de besøgende, og den høje grad af internationalt niveau bekræfter den status Orgatec har som ledende international messe for kontorindretning, siger Oliver P. Kuhrt, Executive Vice-President fra Koelnmesse.

Hendrik Hund, formand for sammenslutningen af udbydere inden for kontormøbler (Verband Büro-, Sitz- und Objektmöbel – bso) er ikke bange for at fremhæve messens betydning:

- På denne messe bliver der præsenteret koncepter og løsninger, der er med til at øge effektiviteten i virksomheder verden over. Messen har skabt vigtige og positive impulser til hele sektoren som modvægt til den økonomiske stemning, der i øjeblikket hersker. Kampen for de bedste hoveder finder sted i kontoret – det ændrer ikke selv økonomisk usikkerhed noget ved, siger Hendrik Hund.

Messens arrangører kunne også glæde sig over, at en undersøgelse blandt de besøgende viste, at intet mindre end 79 procent havde været tilfredse eller meget tilfredse med udbyttet af deres besøg, at 80 procent af de udstillede produkter blev opfattet som gode eller meget gode, og at 91 procent kunne anbefale en forretningskollega at besøge messen.

Næste messe finder sted 26.-30. oktober 2010.

www.orgatec.com