Unidrain gentænker pedalspanden

Unidrain har skabt Reframe-serien i et minimalistisk, dansk design

Med et skarpt blik for brugeren har Unidrain gentænkt pedalspanden og skabt et velfungerende møbel, der kombinerer funktionalitet og æstetik på en enestående måde. Bag det enkle ydre gemmer sig nemlig designløsninger, der forholder sig til praktiske udfordringer og som løfter brugeroplevelsen.

Unidrains nye pedalspand ligner måske ved første øjekast de fleste andre pedalspande på markedet, men det skal man ikke lade sig narre af, for bag det flotte ydre gennem sig mange udviklingstimer og tests for at komme i mål med endnu et Reframe-produkt, der ikke blot er smuk – men også en fornøjelse at bruge.

Mette Brøchner-Mortensen driver sammen med sin mand Søren en række boutiquehoteller i København og Århus. Hun står for at indrette hotellerne og kender herigennem allerede Unidrains Reframe-tilbehørsserie.

Mette Brøchner-Mortensen har testet pedalspanden:

- Det første, der slår mig, er spandens design og samspil med de øvrige Reframe-produkter. Men det umiddelbart simple og æstetiske ydre gemmer på nøje udtænkte designløsninger. Låget åbnes og lukkes let og lydløst og det banker ikke op i væggen. Derudover står spanden utrolig stabilt og tipper ikke, når man træder på pedalen. Det er detaljer, som giver komfort og viser, at der virkelig er taget højde for brugerbehov.

En anden detalje, som Mette Brøchner-Mortensen ligeledes påpeger, er pedalspandens indvendige detaljer. Jacob Honoré, der er produktchef hos Unidrain, forklarer:

- Indvendigt er der, som man kender det fra lignende produkter, en beholder i slagfast plast. Men vi har gjort det lettere at fastgøre posen. På den indvendige beholder sidder en specialudviklet tape, som sikrer, at posen sidder korrekt, ikke glider ned og samtidig er usynlig set udefra. Derudover er al mekanik sikret indvendigt. Disse tiltag gør spanden rengøringsvenlig og effektiv, hvilket er en stor fordel for private men i særdeleshed for vores hotelkunder.

Reframe er en fuld tilbehørsserie i minimalistisk, dansk design, der muliggør et helstøbt udtryk i badeværelset.

Pedalspanden matcher Unidrains øvrige produkter i kollektionen og er designet i samme højde som toiletbørsten for at skabe en ubrudt linje. Pedalpanden kommer ligesom de øvrige produkter i Reframe-kollektionen i børstet og poleret stål samt med PVD-overflader i kobber, messing og sort.