Verdens største udstilling af badeværelser

For alle bygherrer, arkitekter, indretningsarkitekter og designere der har interesse i aktuelle nyheder og trends inden for bademiljø - her er ISH et must

ISH-messen finder sted i Frankfurt om en måneds tid, nemlig 13.-17. marts. Den internationale messe for sanitet, varme og klimaanlæg. For alle de, der har interesse i bademiljø og badeværelser er det et absolut must at deltage, for det er verdens største messe inden for området. Alle aktuelle nyheder og trends er at finde her blandt alle verdens største og mest udberdte brands, og også de helt specielle. Fordelt på syv haller sætter ISH Water-sektionen spotlights på teknologi til bæredygtig brug af vand og moderne badeværelsesdesign.

Omkring 900 udstillere – heraf 80 procent uden for Tyskland – viser deres nyeste produkter inden for rammerne af ISH Water i hal 1 til 6 samt ’Festhalle’ og ’Forum’. Den omfattende udstilling omfatter alt til moderne badeværelser, installationsteknologi, software, værktøj og fastgørelsesmaterialer. Udover design er fokus i ISH Water 2023 på bæredygtighed. Uanset om det drejer sig om materialitet, produktion eller holdbare koncepter for intergenerationelt badeværelsesdesign, er bæredygtighed den overordnede faktor. Af særlig interesse i den forbindelse er bæredygtig installation og kvalitet med hensyn til vand som en værdifuld ressource, foruden energieffektivitet, når det kommer til forsyning af varmt vand.

ISH Brand Manager Stefan Seitz ser frem til udstillernes præsentationer:

”At have adgang til tilstrækkeligt vand af drikkekvalitet er ikke længere så selvfølgeligt, som det var engang. Det er noget, vi har været nødt til at lære de seneste år. Derfor sætter ISH Water fokus på bæredygtighed i en række facetter. Og jeg er glad for, at mange producenter afspejler dette i deres præsentationer. Desuden er jeg endnu en gang ekstremt begejstret for deres betagende udstillingsstande og de fascinerende nye badeværelseskoncepter.”

Førende udstillere fra hele verden deltager

I Badeværelsesoplevelsen i hall 3, 4.1 og 4.2 samt 'Festhalle' og 'Forum' vil besøgende finde virksomheder, der viser nye produkter og innovationer til badeværelset: fra små, kompakte badeværelser til byliv til velvære badeværelse til regenerering og afslapning.

De virksomheder, der laver præsentationer, omfatter for eksempel Antonio Lupi, Bette, Burgbad, Delabie, Duravit, Hansgrohe, Kaldewei, Kludi, KWC, Laufen, Novellini, Roca, Sprinz, Toto, Villeroy & Boch og Vitra. I det installationsteknologiske segment i Hall 4, 5 og 6 viser udstillerne deres nuværende sortiment Aalberts integrerede rørsystemer, Geberit, Gebr. Kemper, Georg Fischer, Grünbeck, Hans Sasserath, Judo, Roth-Werke, TECE, VALSIR og Wavin.

Blandt de virksomheder, der deltager i produktgrupperne værktøj og fastgørelsesteknologi, er Adolf Würth, BTI, Fischer Werke, Rems og Rothenberger. Den nyeste software bliver vist af virksomheder som Dendrit, Hottgenroth, Linear og Trimble i den nye Hall 5.1 og 6.0.