Danske udstillere vælter ind på Orgatec

Antallet af danske udstillere på Orgatec i Køln 23.- 27. oktober er næsten fordoblet til 42 i forhold til sidste gang

Antallet af danske udstillere på Orgatec i Køln 23.- 27. oktober er næsten fordoblet til 42 i forhold til sidste gang

Når Koelnmesse slår dørene op til Orgatec-messen 23. – 27. oktober, vil der som forventet være omkring 600 udstillere fra flere end 40 lande. Til gengæld vil der være en del flere danske udstillere end sidste gang – hele 42 vil således have stande på messen, hvilket er næsten en fordobling i forhold til sidste gang, hvor antallet af danske udstillere var på 24.

Ved sidste Orgatec-messe i 2016 vendte Fritz Hansen tilbage med en megastand på 330 kvm efter at have været væk fra messen i ti år – og i år er også Montana tilbage efter lang tids fravær.

Jesper Uldall, indehaver af Intermess ApS, der repræsenterer Koelnmesse på det danske marked forklarer:

– Danske møbelvirksomheder gør sig rigtigt godt på kontraktmarkedet med high-end løsninger, og det er netop dette marked, der er i rigtig god vækst for øjeblikket med flere domicil-og kontorbyggerier, der efterspørger attraktive møbelkollektioner. Dertil kommer, at Orgatec-messen gennem årene har cementeret sin position som den absolut vigtigste messe af sin art, som arkitekterne og indretningsarkitekterne foretrækker at besøge. Det gør naturligvis, at det også bliver mere attraktivt at udstille for danske virksomheder, siger Jesper Uldall.

De danske udstillere vil typisk være placeret i den designorienterede del af messen, som udgøres af hal 10.1, 10.2 og 11.2, som især er målrettet kontraktsalg.

Blandt nye, danske udstillere er bl.a. Atbo Furniture, Boconcept, Cane-line, Dynamo Stol, Grid System, Innovation Living, Jensenplus og Randers+Radius. Blandt de øvrige udstillere er eksemplevis: Cube Design, Fredericia Furniture, Gabriel, Softline og Stouby Furniture.

Læs mere i september-udgaven af magasinet Byggeplads.dk

Mere info om Orgatec her: www.orgatec.com