Fleksibelt konferencebord fra Dauphin

Højdejusterbart bord fra Dauphin HumanDesign Group: Bosse M1-konferencebord

På et normalt kontor er teammøder, seminarer og workshops dagens orden. Er der brug for mere bevægelse under møderne, kan det tilgodeses med konferencebordet Bosse M1, hvor deltagerne på skift kan vælge at sidde eller stå. Det er Dauphin HumanDesign Group, der atter forsøger at tænke innovativt og som følge heraf står bag en bred vifte af ergonomiske kontormøbler med sine Dauphin- og Trendoffice-brands.

Det er højdejusterbare borde som Bosse M1-konferencebordet, der i stigende grad er bud efter, hvis arbejdsmiljøet på kontoret skal være mere fleksibelt og produktiv – fordi løsningen tillader deltagerne at indarbejde mere bevægelse i det daglige arbejde.

På dette konferencebord kan bordpladen konfigureres i melamin, HPL (højtrykslaminat) eller ægte træfiner, som det ønskes. Højden justeres nemt og elektrisk ved hjælp af en kontrolenhed med et display, som er indarbejdet i bordpladen og tillader fleksibel tilpasning mellem 72 og 136 cm – selv ved sin maksimale arbejdshøjde forbliver bordet helt stabilt. I standby-tilstand har bordet et ekstremt lavt strømforbrug på kun 0,1 W i timen.

Foto:Ved konferencebordet Bosse M1 kan deltagerne på skift vælge at sidde eller stå. Set på Orgatec-messen i Køln, oktober 2016.