Franske mini-AIM fra Flos

Denne pendel kaldet mini AIM er, som navnet siger, en minimeret udgave af AIM-lampen, designet af de kendte brødre Ronan og Erwan Bouroullec for belysningsproducenten Flos

Bouroullec brødrenes udgangspunkt var at designe en lampe, som kunne opfylde de fleste behov til belysning. Bouroullec brødrene udviklede derfor en slags lygte, der med lange kabler giver maksimal frihed til at justere lyskildens retning og højde.

Den kreative designværdi ligger i, at løsningen som en slags plante der kan slynge sig i rummet med sit virvar af kabler og giver et organisk udtryk i retning af grene eller slyngplanter. De to franske designere bekræfter da også, at deres inspiration har været naturen.

Lampen er produceret i stærke materialer: polycarbonat og lakeret aluminium, og den fås i hvid, sort eller poleret aluminium finish. Højden justeres ved at skubbe den op og ned i ophængningskablet. Lampen fås også i en version med et væg stik. Købes enkeltvis og der kan tilkøbes loftroset som kan tilsluttes op til 5 lamper. Lampen er med den energibesparende LED teknologi.

Lyskilde: N ° 1 multichip Led – 2700K – 1250 i alt lumen – CRI82 – 20W. Mål: diameter 17 cm