Holmris køber Labofa

Danmarks hurtigst voksende kontormøbelproducent, Holmris A/S i Bjerringbro overtager pr. dags dato aktiemajoriteten i Labofa A/S.

Labofa har de sidste 30 år været indbegrebet af ergonomi i kontormiljøet og deres første udvikling, den klassiske EGO kontorstol, efterspørges stadig i både ind- og udland. En næsten uopslidelig stol, der i dag er blevet et design-ikon og en stol som mange firmaer har som deres foretrukne kontorstol. De seneste 6 år har Labofa satset markant på innovation og udvikling, og har skabt en ny konceptuel designprofil på tværs af produktporteføljen. Dette er sket i tæt samarbejde med designfirmaet Hans Thyge & Co.

Labofa har flyttet grænserne for, hvordan en stol tænkes og designes, og har formået at designe karakterfulde produkter med høj fokus på den moderne brugers behov. Flere designs har opnået stor anerkendelse særligt på uddannelsesområdet. Labofas konceptuelle designprofil matcher glimrende Holmris’ visioner for fremtidens indretningsløsninger.

- Vi har kendt hinanden i flere år og da muligheden bød sig, var vi ikke sene til at slå til”, udtaler Holmris A/S` ejer og direktør Henrik Holmris. Vi har meget store forventninger til Labofa særligt på eksportmarkederne, hvor vi ser et kæmpe vækstpotentiale. Med Labofa som del af vores produktunivers vil vi nu bedre kunne servicere vores kunder med komplette og nytænkende indretningsløsninger.

- Det første store tiltag på eksportområdet bliver en fælles stand på Orgatec i Køln i slutningen af oktober, hvor vi glæder os til at stå styrket i mødet med kunderne og til at afsløre endnu flere spændende produktnyheder, udtaler Brand Manager for Labofa, Benny M. Larsen.

Labofa beskæftiger sig med tre segmenter: voksenundervisning med produktserierne COBRA, SHARK, GROOVY og REEF, folkeskoler med den nye undervisningsserie RAY og endelig den nye revolutionerende kontorstol FOX, som vil supplere den klassiske EGO-kontorstoleserie målrettet kontorer.


- Vi ser frem til at styrke Labofa i fælleskab og er sikre på, at hele vores forretning og organisation vil få stor gavn af de nye designkompetencer og erfaringer, ” understreger Henrik Holmris.
Svend Erik Kriby fortsætter som adm. direktør og vil sammen med Benny M. Larsen og økonomichef Carsten Eldrup fortsat varetage den daglige ledelse og udvikling af Labofa, hvilket vil ske fra adressen i Vemmelev.