Kinnarps vil have os til at elske arbejdsmøder

Man kan mødes på flere forskellige måder i en virksomhed, det vigtigste er, at det foregår med et åbent sind og at det er sjovt og interessant, lyder budskabet fra Kinnarps

Man kan mødes på flere forskellige måder i en virksomhed, det vigtigste er, at det foregår med et åbent sind og at det er sjovt og interessant, lyder budskabet fra Kinnarps

- Vi mødes som aldrig før – i realtid, online, på afstand, i lange møder ad gangen , for korte samtaler, i projekter, og ikke mindst for at genopfinde hjulet sammen. At mødes ligger i vores menneskelige natur. Gennem tusinder af år har mennesket været tvunget til at samarbejde og interagere for at overleve og udvikle sig. I 2014 handler samarbejdet om at skabe ​​smarte løsninger, enes om den bedste vej frem, løse problemer , eller at opstille en fælles plan . Hvad vi taler om er helt anderledes , end for tusind år siden, men ellers adskiller det sig ikke meget. Alligevel er det sådan, at vi skal arbejde sammen for at drage fordel af vores unikke hjernekapacitet, understreger Paulina Lundström , Kinnarps Marketing & Communication Director.

- Vi hos Kinnarps ser en klar tendens i det moderne arbejdsmiljø i retning af, at vi mødes flere og flere til at arbejde sammen på arbejdspladser over hele Europa. Prognosen er, at vi i 2020 bruger 70 procent af vores tid til at arbejder sammen. Hos Kinnarps vi synes, det virker som en spændende udvikling, og et fænomen, der er værd at være opmærksom på, siger Paulina Lundström.

Viser bred vifte

Kinnarps havde derfor opbygget en stand på Stockholm Furniture & Light Fair 2014, der viste mødet fra forskellige perspektiver – med seks forskellige rum, der alle havde fået deres helt egen karakter.

- Vi ønskede at vise en bred vifte af mødemiljøer til at påvise, at mødet kan gøres på flere måder end ved et traditionelt mødebord. Den vigtigste ting ved at mødes er, at det foregår med et åbent sind og sindet påvirkes af det miljø, vi lever i, siger Paulina Lundström.

I de seks rum kunne man også se Kinnarps produktinnovationer som lanceres senere på året – bl.a. Oberon – en ny ergonomisk bordserie , Embrace – en støttende mødestol , Libra – en spændende siddeplads med en, to eller tre pladser, og Combine – et sofabord med utallige kombinationsmuligheder præsenteres sammen med Kinnarps ny kontorstol – Esencia .

- Vi mener, at mødet er blevet stigmatiseret som arbejdsform – det ønsker vi skal ændre sig, så det opleves som sjovt og interessant. Kort sagt: vi vil have flere mennesker til at kunne lide mødet, siger Paulina Lundström.

Foto:Oberon – en ny ergonomisk bordserie fra Kinnarps.