Interstudio får ny ledelse og ejerskab

Interstudio får nye ejere: Annette Mønsted og Michael Lassen overtager fra de tidligere ejere Kåre Haslund, Annika Semler og Lars Erik Nielsen

Den danske design - og indretningsvirksomhed Interstudio får nye ejere. Annette Mønsted og Michael Lassen overtager fra de tidligere ejere Kåre Haslund, Annika Semler og Lars Erik Nielsen, hvor sidstnævnte fortsat vil være tilknyttet virksomheden som bestyrelsesmedlem, og Kåre Haslund fortsætter som Key Account & Collec-tion Manager i Interstudio Business afdelingen. Annika Semler har valgt at udtræde helt af Interstudio, hedder det i en meddelelse fra virksomheden.

Med den nye konstellation vil der blive sat yderligere fokus på internationalt design med kvalitet i højsædet, skriver virsomheden.

Michael Lassen indtræder som bestyrelsesformand med en baggrund som grundlægger af og CEO for det danske luksus-bil-hus MLA-Gruppen, der i årene 2000-2013 fik danskernes hjerte til at banke for først Porsche og siden­hen Bentley, Lamborghini og Lotus. Dette i et partnerskab med bilimportøren Semler Gruppen som importerer mærkerne Audi, Seat, Skoda og Volkswagen i Danmark. Partnerskabet stoppede ved udgangen af 2013, hvor Michael Lassen solgte sin andel af MLA-Gruppen til Semler Gruppen.

Interstudio nye administrerende direktør Annette Mønsted kommer ligeledes fra MLA-Gruppen, hvor hun i årene 2000-2013 var CMO og varetog alle PR og marketingaktiviteter for Bentley, Lamborghini, Lotus og Porsche i Danmark. Herudover har Annette Mønsted en mangeårig baggrund fra den danske reklamebranche.

- Det er en særdeles spændende og attraktiv opgave, vi skal i gang med hos Interstudio. En virksomhed med en stærk repræsentation af internationale design og kvalitetsmærker indenfor indretning og et særdeles kompetent specialist team, som nu skal berige endnu flere danske hjem og virksomheder, siger Annette Mønsted.

Interstudio har ikke mindre end 40 års erfaring som agenturvirksomhed for flere af de store anerkendte internationale møbelhuse og repræsenterer i dag i Danmark mærker såsom Bolon, Herman Miller, Indera, MDF Italia, SA Möbler, Segis, Stua og USM Haller.