Fritz Hansen overtager rettighederne til Poul Kjærholm

Fritz Hansen overtager rettighederne til hele Poul Kjærholm kollektionen grundet øget international interesse for dansk design og for Poul Kjærholm

Fritz Hansen overtager rettighederne til hele Poul Kjærholm kollektionen. Baggrunden er en øget international interesse for dansk design generelt og for Poul Kjærholm i særdeleshed.

Det har altid specielt været designelskere med forkærlighed for minimalisme, der værdsætter Poul Kjærholms unikke udtryk, og sådan vil det sikkert også være fremover. Men også internationalt er der interesse for de smukke designmøbler i eksklusiv kvalitet. Vi vil gerne kunne vise hele Poul Kjærholms designunivers, og derfor har vi nu overtaget rettighederne til hele kollektionen,  udtaler Christian Grosen Rasmussen, Head of Design hos Fritz Hansen.

De nye modeller i kollektionen er PK11, PK51/PK55, PK62 og PK63/PK65.

- Alle modeller er unikke produkter indenfor møbelkunst, som giver vores eksisterende kollektion ekstra kant og karakter. Poul Kjærholm kollektionen står meget stærkere som en helhed med de nye modeller, netop fordi der nu er flere muligheder for at kombinere møblerne. Hele kollektionen fremstilles af de absolut bedste materialer i samme kompromisløse kvalitetsstandard, og det er en af de vigtige egenskaber ved Poul Kjærholm kollektionen, forklarer Christian Grosen Rasmussen endvidere.

Poul Kjærholms møbler har en helt speciel plads i Fritz Hansens hjerte. De smukke og rene linjer passer naturligt ind i Fritz Hansens univers, skriver virksomheden.

- Poul Kjærholm er kendt for at anvende naturmaterialer som marmor, træ, læder og kanvas og for at udnytte materialerne på en måde, så deres særlige skønhed, styrke og naturlige kvaliteter træder tydeligt frem. Gennem hele sin karriere oversatte Poul Kjærholm værdier som enkelthed og kærlighed til naturen til en række unikke og fremragende møbler. Poul Kjærholm kollektionen er smukke og tidløse møbler i absolut topkvalitet. Hvert enkelt møbel i den elegante kollektion har sin egen stærke personlighed og en underspillet evne til at fremtræde stærkt i rummet og give hele indretningen et præg af nordisk æstetik, hedder det i meddelelsen.