Erotiske læber til udendørs brug

Selveste Salvador Dali har kreeret designet af en unik, pirrende læbesofa til udendørs brug - DaliLips

Med inspiration fra Hollywood skuespillerens Mae West’s erotisk ladede læber og på bestilling af mæcenen Edward James skabte den spanske surrealistiske mester Salvador Dali tilbage i 1937 en sensuel, blød og omfavnende sofa.  Som en hyldest til og i samarbejde med kunstneren blev sofaen relanceret i 1972. Skabt direkte til Mae West rummet på Dali Museum.

Gennem årene er sofaen blevet ændret, men uden at slippe den oprindelige sofas stærkt kælne udtryk. Det bløde stofbetræk er nu erstattet med vejrbestandigt rotationsstøbt polyethylen. Støbeprocessen giver det ellers så hårde plastic en silkeblød og delikat overflade.

- Dengang som nu, er DaliLips således en kæmpe mund, du kan synke ned i og lade dig opsluge af. Og på grund af materialets vejrbestandige overflade kan du både gøre det udendørs og indendørs, hedder det i en meddelelse fra virksomheden Outsider, der udemøbler til det danske marked
Ligesom Outsiders øvrige sortiment er DaliLips beregnet til et aktivt udendørsliv. I forbindelse med juli måneds EM i Beach Handball blev der opstillet nogle eksemplarer af sofaen i mesterskabets værtsby, Randers.

Foto: Outsider præsenterer nu Salvador Dalis læbesofa, DaliLips på det danske marked.