Bella lancerer ny design-messe

Efter at have opgivet Code-messen arrangerer Bella Center nu en ny designmesse - DesignTrade Copenhagen

Efter at have opgivet møbel-og design arrangementer som CoDe-messen endeligt i 2012 relancerer Bella Center nu en ny design-messe: Design Trade Copenhagen, der finder sted 28.-30. august 2013 ...

- Det bliver en professionel fagmesse for branchen med et indhold lidt som Formland-messen, mens også med en del møbler, hvor vi i øjeblikket er ved at have en rækek aftaler på plads med fremtrædende danske møbelproducenter, siger produktchef Rasmus Øland.

Ifølge en meddelelse bliver messen "en international begivenhed for moderne dansk og internationalt design og en international begivenhed for alle, der efterspørger de nyeste produkter, trends og viden inden for design og interiør".

- Vi er i Bella Center gået i gang med det nye messeprojekt på baggrund af utallige opfordringer fra branchen. Vi har efterfølgende lavet et grundigt forarbejde til et messekoncept med brancheanalyser, fokusgrupper og en meget bred dialog med branchen. Resultatet er, at branchen ønsker en messe i Bella Center, og vi vil gøre alt for at skabe et produkt, der lever op til branchens ønsker og behov,oplyser Jacob Schmidt, salgs- og marketingdirektør i Bella Center.

DesignTrade Copenhagen tager ifølge meddelelsen udgangspunkt i København som en designmetropol og får et skandinavisk fokus med et kig til Nordtyskland, Polen og de baltiske lande. Udstillerne vil repræsentere en blanding af etablerede danske og nordiske brands samt vækstlaget af danske design- og interiørvirksomheder.

Iifølge Rasmus Øland vil messen være åben for såvel faglige som private besøgende. Ifølge messens egne oplysninger vil messen indeholde møbler(til boligen), dekoration, glas/porcelæn, belysning og tekstiler. Bella Center tror så meget på det nye initiativ, at det allerede er planlagt at holde messen to gange i 2014 - dels 7.-9. januar, dels 27.-29 august.